Ronjenje na Adi Ciganliji - naplata ostaje, olakšana procedura prijave

Danas je delegacija SOPAS-a u sastavu Božana Ostojić, Zoran Radoičić, Milorad Đuknić i Damir Štajner, Direktor za Sport - Olimpijskog Komiteta Srbije, bila na sastanku sa gospodinom Žarkom Sormažom, direktorom JP Ada Ciganlija, vezano za naplatu ronjenja na Adi od strane JP Ada Ciganlija.

Gospodin Sormaž je bio vrlo predusretljiv oko nalaženja zajedničkog rešenja na obostrano zadovoljstvo, ali naplata ronjenja ostaje do daljnjeg.

Predstavnici SOPAS su insistirali da članstvu u SOPAS-u nije uslov za ronjenje na Adi i  da se maksimalno olakša procedura oko prijave ronjenja.

Ono što je dogovoreno je maksimalno olakšanje procedure prijave i naplate.

Prijava se dostavlja e-mailom najkasnije danas za sutra (24 sata pre ronjenja), osim za ronjenja vikendom - do petka se  prijavljuju ronjenja tokom subote i nedelje.

Prijava za ronjenje na Adi sadržaće ime kluba, broj ronilaca (bez drugih podataka) i podatke odgovornog lica koji vodi to ronjenje.

Biće moguće plaćanje na licu mesta (kao i preko računa) s tim što se plaća prijavljeni broj ronilaca (iako ih dođe manje).

 

Omogućeno je ronjenje tokom cele godine tokom dana na delu oko vodoskoka do visine tornja i kraja šume sa druge strane (početak Ade), kao i na celom jezeru kao i do sada do 10h prepodne tokom kupališne sezone.

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio