ADA OPEN - IUPC 2017.

ADA OPEN - IUPC 2017.

Međunarodni kup u podvodnoj fotografiji

Ada OPEN - IUPC 2017. (15.04.2017.)

Etapa Međunarodnog kupa u podvodnoj fotografiji (International Underwater Photography Cup – IUPC) će se održati 15. aprila na jezeru Ada Ciganlija u Beogradu.

Organizator takmičenja je ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja iz Pančeva uz pokroviteljstvo Saveza organizacija za podvodne aktivnosti Srbije (SOPAS) i podršku NIKON Srbija.

Medijski pokrovitelji takmičenja je časopis National Geographic Srbija i portal REFOTO. Očekuje se učešće podvodnih fotografa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Srbije ali i još nekih zemalja iz regiona. Osim, što je ovo etapa IUPC-a, takmičenje će biti rangirano i kao Državno prvenstvo za domaće takmičare.

Takmičenje će se kompletno održati 15.04.2017. Nakon verifikacije takmičara, počinju ronjenja koja će se odvijati u akvatorijumu ispred ronilačkog centra “Svet Ronjenja – Ada”.

Podvodni fotografi će imati na raspolaganju četiri sata tokom kojih će pokušavati da snime što bolje fotografije. Po izronu, predaju sudijama memorijske kartice sa maksimalno 130 snimaka. Nakon kopiranja, kartice se vraćaju autorima koji tada biraju fotografije sa kojima će nastupiti.

Predaje se po jedna fotografija u tri kategorije i to: ambijent, riba i makro. Podvodni fotografi su razvrstani u dve klase: Kompaktni fotoaparati i DSLR, te će tako biti i žirirani.

Detalje saznajte na : Ada OPEN - IUPC 2017

Tagovi: IUPC, Podvodna fotografija, Beograd

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio