Ada OPEN - IUPC 2015. (25-26.04.2015.)

Ada OPEN - IUPC 2015. (25-26.04.2015.)

Prva ovogodišnja etapa Međunarodnog kupa u podvodnoj fotografiji (International Underwater Photography Cup – IUPC) će se održati 25. i 26. aprila na jezeru Ada Ciganlija u Beogradu.

Organizator takmičenja je ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja iz Pančeva uz pokroviteljstvo i podršku NIKON Srbija i  Saveza organizacija za podvodne aktivnosti Srbije (SOPAS). Očekuje se učešće podvodnih fotografa iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine, kao i Srbije, ali i još nekih zemalja iz regiona. Osim, što je ovo etapa IUPC-a, takmičenje će biti rangirano i kao Državno prvenstvo za domaće takmičare.

Prvog dana takmičenja 25.04. nakon verifikacije takmičara, počinju ronjenja koja će se odvijati u akvatorijumu ispred kafića BIKINI BAR.

Podvodni fotografi će imati na raspolaganju četiri sata tokom kojih će pokušavati da snime što bolje fotografije. Po izronu, predaju sudijama memorijske kartice sa maksimalno 130 snimaka. Nakon kopiranja, kartice se vraćaju autorima koji tada biraju fotografije sa kojima će nastupiti.

Detalji o takmičenju: svetronjenja-sdt.rs

Tagovi: IUPC, Podvodna fotografija, Ada Ciganlija

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio