Završena peta etapa IUPC-a - Bela Crkva, 03-05.10.2014.

Peta etapa IUPC-a (International Underwater Photography Cup), druga u Srbiji, održana je od  03-05.10.2014. u Beloj Crkvi.

Okupili su se podvodni fotografi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije te su, unatoč zahtjevnim uvjetima i izrazito slaboj vidljivosti koja u nekim dijelovima nije prelazila niti 20 centimetara, pokazali veliku profesionalnost i nepokolebljiv natjecateljski duh. Sudjelovalo je ukupno 17 natjecatelja iz osam klubova i to šest u kategoriji DSLR i jedanaest u kategoriji COMPACT.

U ukupnom poretku u kategoriji COMPACT prvo mjesto osvojio je Janez Kranjc (Svet Ronjenja SDT), drugi je Jovan Petrovski (RK Roniti se mora Bela Crkva), a treće mjesto pripalo je Tanji Šašo (RK H2O Dive Group). 
U kategoriji DSLR-a u ukupnom je poretku na prvom mjestu Damir Zurub (RK Roniti se mora), na drugom Ivana Orlović Kranjc (Svet Ronjenja SDT), dok je treći Nikola Hrženjak (RK Roniti se mora).

Prema ocjeni žirija najbolju fotografiju (Best of show) natjecanja snimio je Nikola Hrženjak iz zagrebačkog RK Roniti se mora.

Preuzeto sa: http://www.scubalife.hr/

, , , , , , , Tagovi: IUPC, Podvodna fotografija, Bela Crkva

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio