Rezultati - NAISSUB APNEA CUP 2017 - otvoreno prvenstvo Srbije

CMAS Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah - Naissub Apnea Cup 2017 održano je u Nišu na bazenima Sportskog centra "Čair" 1-2.04.2017. godine.

Učestvovalo je 16 takmičara iz Rusije, Hrvatske i Srbije koji su se takmičili u disciplinama statičke apnee (STA), dinamičke apnee sa perajima (DYN) i dinamičke apnee bez peraja (DNF).

Dinamička apnea se održala u olimpijskom bazenu dužine 50m i dubine 2,2m a statička apnea u rekreativnom bazenu dubine 0,9m. Temperatura vode iznosila je 27°C u bazenu za dinamičku i 29°C u bazenu za statičku apneu.

Takmičenje je održano u skladu sa pravilima CMAS ronilačke asocijacije. Otvaranje takmičenja i brifing održani su prvog dana takmičenja u 18h. Na brifingu su sudije ponovile CMAS pravila i odgovarale na pitanja takmičara. Nastupi svih takmičara bili su u okviru predviđene satnice takmičenja.

Na takmičenju je postavljeno pet nacionalnih rekorda:

1. Stefan Anđus 176m DYN
2. Nataša Bošković 157,1m DYN
3. Milena Radić 82m DYN sa stereo perajima
4. Branko Petrović 150m DNF
5. Branko Petrović 10’59’' STA

Kompletan bilten takmičenja sa svim rezultatima možete preuzeti u attachmentu.

Bilten NAC 2017.pdf

Tagovi: NAISSUB APNEA CUP, Prvenstvo Srbije, statička apnea (STA), dinamička apnea bez peraja (DNF), dinamička apnea sa mono perajama (DYN), dinamička apneja sa bi perajama (DYN BF), Rekordi Srbije u Apnei, Niš, RK "Naissub"

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio