NAISSUB APNEA CUP 2016 - otvoreno prvenstvo Srbije 02. - 03. aprila

NAISSUB APNEA CUP 2016 - otvoreno prvenstvo Srbije 02. - 03. aprila

CMAS OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE U RONJENJU NA DAH

„NAISSUB APNEA CUP 2016”

Poštovani ronioci,

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se 2. i 3. aprila 2016. godine, u organizaciji Ronilačkog kluba Naissub iz Niša, a pod pokroviteljstvom Saveza organizacija podvodnih aktivnosti Republike Srbije (SOPAS), održati otvoreno prvenstvo Srbije u bazenskim disciplinama ronjenja na dah – statičkoj apnei i dinamičkoj apnei sa i bez peraja.

Takmičenje će se održati u skladu sa pravilima CMAS asocijacije.

Pravo učešća imaju takmičari iz svih zemalja stariji od 16 godina.

Prvog dana će na programu biti dinamika bez peraja (DNF), a drugog dana statika (STA) i dinamika sa perajima (DYN). Učesnici se mogu takmičiti u sve tri discipline.

Takmičenje će se održati u Nišu, na zatvorenim bazenima Sportskog Centra „Čair”

Na takmičenju će glavni sudija biti Igor Orel, internacionalni CMAS sudija iz Rusije.<

Cena kotizacije za učešće na takmičenju iznosi 2000 din za takmičare iz klubova članova nacionalnog Saveza (SOPAS) i 35 eura u dinarskoj protivvrednosti za sve ostale takmičare. Kotizacija se plaća prilikom registracije takmičara. Klubovi koji su članovi SOPAS kotizaciju za učešće svojih takmičara mogu uplatiti i sa računa svog kluba.

Svaki takmičar će dobiti lanč paket, sertifikat i majicu. Nakon ceremonije proglašenja pobednika i dodele nagrada biće poslužena zajednička večera. Večera je za takmičare besplatna.

Svi takmičari će prilikom verifikacije

1) Platiti kotizaciju,

2) Pokazati validno lekarsko uverenje ne starije od šest meseci i

3) Potpisati izjavu o oslobađanju oganizatora takmičenja od odgovornosti. Za takmičare mlađe od 18 godina potrebna je saglasnost roditelja ili staratelja.

Registracija takmičara će se održati u petak, 1. aprila 2016. godine, u večernjim časovima (pre poslednjeg organizovanog treninga). Takmičari koji budu doputovali u Niš u subotu, registraciju će moći da obave 2. aprila 2016. godine.

Tačna satnica takmičenja biće objavljena najkasnije do 1. aprila 2016. godine i poslata takmičarima na e-mail adrese koje navedu u svojoj prijavi.

Za sve takmičare koji budu ranije doputovali u Niš omogućili smo korišćenje bazena u četvrtak 31. marta i petak 1. aprila 2016. godine.

Formular za prijavu možete popuniti na sajtu www.naissub.com najkasnije do ponoći 29. marta 2016. godine. Molimo vas da poštujete ovaj rok. Prijave koje pristignu posle ovog datuma neće biti uvažene.

Za više informacija o takmičenju, bazenu i smeštaju posetite sajt www.naissub.com.

Kontakt:

Tel. 069-1967499 Milena, e-mail: naissub2010@gmail.com

Tagovi: NAISSUB APNEA CUP, Niš, RK "Naissub", statička apnea (STA), dinamička apnea bez peraja (DNF), dinamička apnea sa mono perajama (DYN), dinamička apneja sa bi perajama (DYN BF)

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio